Quiz-summary
0 of 10 questions completed
Questions:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Information
This quiz is intended to support the MLA Style 101 video course on MLA Handbook Plus. Take this quiz to test your knowledge of the Title of Source element of the MLA template of core elements.
You have already completed the quiz before. Hence you can not start it again.
Quiz is loading...
You must sign in or sign up to start the quiz.
You have to finish following quiz, to start this quiz:
Results
0 of 10 questions answered correctly
Your time:
Time has elapsed
You have reached 0 of 0 points, (0)
| Average score |
|
| Your score |
|
Categories
- Not categorized 0%
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- Answered
- Review
-
Question 1 of 10
1. Question
1. What is the function of the information listed in the Title of Source element in the MLA template of core elements?
Correct
Answer: a
The Title of Source element identifies the work.
Incorrect
Answer: a
The Title of Source element identifies the work.
-
Question 2 of 10
2. Question
2. Which of the following should NOT be listed in the Title of Source element?
Correct
Answer: c
A title or description may be listed in the Title of Source element.
Incorrect
Answer: c
A title or description may be listed in the Title of Source element.
-
Question 3 of 10
3. Question
3. Which item is in the Title of Source element in the following entry?
Belton, John. “Painting by the Numbers: The Digital Intermediate.” Film Quarterly, vol. 61, no. 3, spring 2008, pp. 58–65.
Correct
Answer: b
The title of the essay is in the Title of Source element.
Incorrect
Answer: b
The title of the essay is in the Title of Source element.
-
Question 4 of 10
4. Question
4. The best place to look for the title of a book is
Correct
Answer: b
The book’s title page is the best place to find the title of a book.
Incorrect
Answer: b
The book’s title page is the best place to find the title of a book.
-
Question 5 of 10
5. Question
5. Determining the title of an online work sometimes requires that you consider
Correct
Answer: a
The page design can often help you identify the title of an online work.
Incorrect
Answer: a
The page design can often help you identify the title of an online work.
-
Question 6 of 10
6. Question
6. How do you handle the Title of Source element if your source does not have a title?
Correct
Answer: b
When a work has no title, provide a description of the work instead.
Incorrect
Answer: b
When a work has no title, provide a description of the work instead.
-
Question 7 of 10
7. Question
7. You are citing an untitled advertisement for shampoo from a print magazine. Which of the following will be most relevant to include in your description in order to identify the work?
Correct
Answer: a
Providing the name of the shampoo will help identify the work.
Incorrect
Answer: a
Providing the name of the shampoo will help identify the work.
-
Question 8 of 10
8. Question
8. You are citing an untitled book review. Which of the following will be most relevant to include in your description in order to identify the work?
Correct
Answer: b
Including the author and title of the book being reviewed will help identify the work.
Incorrect
Answer: b
Including the author and title of the book being reviewed will help identify the work.
-
Question 9 of 10
9. Question
9. You are citing an e-mail message. Which of the following will be most relevant to include in your description in order to identify the work?
Correct
Answer: a
Providing the name of the recipient will help identify the work.
Incorrect
Answer: a
Providing the name of the recipient will help identify the work.
-
Question 10 of 10
10. Question
10. You are citing an untitled poem by Walt Whitman that begins “When lilacs last in the dooryard bloom’d.” It appears in a book titled Collected Works of Whitman. What should you list in the Title of Source element?
Correct
Answer: c
The first line of an untitled poem should be listed in the Title of Source element.
Incorrect
Answer: c
The first line of an untitled poem should be listed in the Title of Source element.